Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Σιωπηλού Δρόμου» - Τα νούμερα τηλεθέασης

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Σιωπηλού Δρόμου» – Τα νούμερα τηλεθέασης

To τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει «μυθοπλασία».

Μπορεί ο ανταγωνισμός στην prime time της Κυριακής να ήταν τεράστιος, το τηλεοπτικό κοινό, όμως, επιφύλασσε θερμή υποδοχή στη νέα σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος».

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας υψηλότατα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο «Σιωπηλός Δρόμος» σημείωσε ποσοστό μεγαλύτερο από 18% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση στις γυναίκες 18-44 με ποσοστό 21%, ενώ επικράτησε του ανταγωνισμού στους άνδρες 45-54 με 20%. Κατά μέσο όρο τη σειρά παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» κέρδισε και το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter που «αποθέωσαν» τη νέα σειρά του MEGA.

Όσο για το νέο επεισόδιο;

Δυνατή πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, καταιγιστικές εξελίξεις και αναπάντητα ερωτήματα έρχονται στο 2ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.