Ούτε James, ούτε Μπάρτζης: Η νέα αποχώρηση από το Survivor που πόνεσε πιο πολύ απ' όλες τον Acun

Ούτε James, ούτε Μπάρτζης: Η νέα αποχώρηση από το Survivor που πόνεσε πιο πολύ απ’ όλες τον Acun

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

To φυσάει και δεν κρυώνει ο Acun Ilicali, μετά ρτην αποχώρηση του James Καφετζή αλλά και το φημολογούμενο τέλος του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor.

Χθες, Τετάρτη 12 Μαΐου, το επεισόδιο παίχτηκε χωρίς την παρουσία των δύο παικτών, με τον πρώτο να έχει αποχωρήσει και τον δεύτερο να βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τους τηελεθεατές να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους… αποχωρώντας!

Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης του Survivor ήταν από τα χαμηλότερα όλης της σεζόν, με το παιχνίδι να σημειώνει 26,4% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και 26,7% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που προκαλούν ξεκάθαρη ανησυχία τόσο στην Acun Medya, όσο και στον ΣΚΑΪ. Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 1.104.537 τηλεθεατές.

Να σημειωθεί πως τα αντίστοιχα νούμερα την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 29,2% και 28,8%, με  1.258.572 τηλεθεατές.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μέσα σε μία εβδομάδα και χωρίς το δίδυμο Καφετζή – Μπάρτζη, το Survivor είναι ήδη -154.035 τηλεθεατές. Η διαφορά δε μεταξύ των επεισοδίων Τρίτης – Τετάρτης (με και χωρίς James –  Mπάρτζη) είναι στο -84.871. Δηλαδή παρακολούθησαν το παιχνίδι 84.871 λιγότεροι τηλεθεατές.

Και όπως όλα δείχνουν, τα νούμερα θα πέσουν κι άλλο, καθώς το παιχνίδι χάνει την αξιοπιστία του και δεν ιντριγκάρει πλέον τον τηλεθεατή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.