Survivor spoiler | Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor | Κάθετη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης

Την ώρα που ο μεγάλος τελικός που πλησιάζει θα έπρεπε να έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σε κάθετη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor ακόμα και τις ημέρες που παραδοσιακά πήγαινε καλύτερα γιατί δεν είχε απέναντί του τους μεγάλους του ανταγωνιστές, τις «Άγριες Μέλισσες» και το MasterChef.

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και το ριάλιτι μαγειρικής του Star έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους τους εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά παρόλα αυτά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δε φαίνεται να κερδίζει τους τηλεθεατές που ήλπιζε να πάρει ως plus στην prime time ζώνη.

Το βράδυ της Κυριακής έκανε μόλις 24% στο δυναμικό κοινό των 18-54 και 28,9 στο γενικό σύνολο έχοντας στον ανταγωνισμό ξένες ταινίες και αγώνα του Euro 2020, ο οποίος όμως είναι ακόμα στην πρώτη του φάση και δεν έχει το ενδιαφέρον των νοκ-άουτ αγώνων. Όσο για το γενικό σύνολο;

Ο νεαρός  τηλεθεατής φαίνεται να γυρνάει την πλάτη στην παραγωγή του Acun, τώρα που τα γνωστά ονόματα έχουν όλα αποχωρήσει, αλλά είναι εμφανής και η κόπωση του τηλεθεατή να ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα τόσους μήνες, μετά από τις διαρκείς παρατάσεις στο φινάλε του.

Τα 30άρια στο δυναμικό κοινό είναι πια τόσο μακρινά κάτι αναντίστοιχο με τη φάση που βρίσκεται το ριάλιτι, στην οποία θα περίμενε κανείς το κοινό να έχει αγωνία για τον τελικό νικητή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.