Survivor | Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του ημιτελικού

Survivor | Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του ημιτελικού

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Στην τελική του ευθεία μπήκε το Survivor μετά από τη μαραθώνια παραμονή των παικτών στον Άγιο Δομήνικο. Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου με την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα κερδίσει 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού ο Ηλία Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Το κοινό θα ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη και θα του δώσει τη νίκη.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις του ημιτελικού σε νούμερα τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η τηλεθέαση του Survivor στον ημιτελικό, έφτασε στο 33,4% στο σύνολο και στο 30,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Το πρόγραμμα έφτασε σε τέταρτο έως το 38,3%.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ριάλιτι επιβίωσης είχε απέναντί του μόνο τον «Σιώπηλο Δρόμο» στο Mega. Η αστυνομική σειρά του καναλιού σημείωσε στο τελευταίο επεισόδιο ποσοστό 13,6% στο γενικό και 16% στο δυναμικό κοινό.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση του κοινού και στο σημερινό φινάλε. Θυμίζουμε ότι το ριάλιτι σάρωνε τους πρώτους μήνες σε τηλεθέαση αλλά και αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.