Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση του δελτίου του Mega

Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση του δελτίου του Mega

Μια αποτυχημένη, ως δείχνει, επιλογή.

Από την προηγούμενη εβδομάδα το δελτίο του Mega μετακινήθηκε κατά μισή ώρα νωρίτερα της έναρξης που είχε καθιερωθεί – και ξεκινά στις 19:30.

Ωστόσο οι αριθμοί από την εν λόγω μετακίνηση μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Ενδεικτικό ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, και πρώτης με την εν λόγω αλλαγή, στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος κινήθηκε πέριξ του 4,7% ενώ προηγουμένως ήταν από το 5,5% ενώ, ενίοτε, ξεπερνούσε κατιτίς το 7%.

Και τούτη την εβδομάδα όμως, το δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου εμφανώς δεν… τραβάει. Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου το δελτίο του Mega έκανε 4,9% στο σύνολο ξεπερνώντας μόνο αυτό της ΕΡΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με 3,9%.

Και, την Τρίτη 9 Ιουνίου έμεινε πίσω ακόμη και από αυτό της ΕΡΤ κάνοντας 5,6% στο σύνολο (έναντι 6,4% της δημόσιας τηλεόρασης).

Οι επιδόσεις του δελτίου… επιβαρύνουν και το σύνολο. Την Τρίτη το Mega ήταν στο 5,3% και στην 6η θέση των καναλιών (στην 7η η ΕΡΤ1 με 5,1%), με πρώτο το Star με 17,6% και ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 15,3%, ΣΚΑΪ με 13,5%, Alpha με 9,4% και OPEN με 7%.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.