«Top Chef» | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

«Top Chef» | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Τι δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης.

Πρεμιέρα έκανε το «Top Chef» το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να επενδύσει σε μαγειρικό ριάλιτι με την ελπίδα να εξελιχθεί σε… «MasterChef» από άποψη τηλεθέασης.

Ωστόσο ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη αποδεικνύεται αρκετά ισχυρός. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» φαίνεται ότι με σταθερά βήματα χτίζει το κοινό της σταθεροποιώντας τις επιδόσεις της.

Έτσι έκοψε πρώτη το νήμα το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, η νέα σειρά του Mega σημείωσε 22,8% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 18,3% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Την ίδια ώρα οι επιδόσεις του μαγειρικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ ήταν σημαντικά χαμηλότερες.

Το «Top Chef» σημείωσε 11,1% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 10,5% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό κάνοντας μία όχι και τόσο καλή αρχή στους πίνακες τηλεθέασης. Καθοριστικό ρόλο στην «μάχη» της Κυριακής έπαιξε βέβαια και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής ομάδας με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που εξελισσόταν σχεδόν παράλληλα.

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο που μεταδόθηκε από το Open σημείωσε 18,6% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 15,1% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Μένει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα για τον μαγειρικό διαγωνισμό αφού πλέον μπαίνει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, πριν από το «Big Brother» και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.