Η τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών της Κυριακής

Η τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών της Κυριακής

Δεύτερη εβδομάδα στις... επάλξεις.

Το περιμέναμε καιρό. Πολύ καιρό, για την ακρίβεια, καθώς η μία καθυστέρηση και αναβολή διαδεχόταν την άλλη και φως στον ορίζοντα δε φαινόταν. Εν τέλει, η πολυαγαπημένη μας Superleague σήκωσε αυλαία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας τελευταία χρονικά από όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μαζί με την Superleague, φυσικά, άρχισαν και οι αθλητικές εκπομπές της Κυριακής, με την «Αθλητική Κυριακή», την «Σουπερ μπάλα live» και το «Total Football» να ρίχνονται στη «μάχη» της ελεύθερης τηλεόρασης (εκπομπές έχουν τόσο η NOVA όσο και η Cosmote, αλλά εκεί μιλάμε μόνο για τους συνδρομητές).

Χθες και προχθές είχαμε τη 2η αγωνιστική, με σπουδαία παιχνίδια όπως ΟΦΗ-ΑΕΚ, ΠΑΣ-Παναθηναϊκός, Ιωνικός-Άρης, Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ και Λαμία-Ολυμπιακός.

Οι 3 εκπομπές των ΕΡΤ, MEGA και OPEN ασχολήθηκαν, ως συνηθίζουν, εκτεταμένα με το ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας στιγμιότυπα, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις και ούτω καθεξής.

Ποιος ήταν, όμως, ο νικητής;

Η «Σούπερ μπάλα live». Η εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού «έγραψε» στο δυναμικό κοινό (18-54) κατά μέσο όρο 7,5%, αφήνοντας πίσω του το «Total Football» του Open με 3,9% και τελευταία την «Αθλητική Κυριακή» που έκανε 2,7%.

Δείχνει αυτό μια τάση σταθεροποίησης και πρωτιάς για το MEGA ή θα ανατραπεί η κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες;

Μένει να φανεί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.