DWTS | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

DWTS | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen.

Το «Dancing with the Stars» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου στην τηλεόραση του Star. Με μία εβδομάδα καθυστέρηση η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους στο πλατό.

Μαζί της στα παρασκήνια ήταν ο Λάμπρος Φισφής. Ο stand up comedian με τις ατάκες του έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά. Οι αναφορές στο twitter ξεπέρασαν τις 16 χιλιάδες με το κοινό να σχολιάζει τόσο την παρουσία των διαγωνιζόμενων όσο και κριτικής επιτροπής.

Ποια είναι όμως τα νούμερα τηλεθέασης του show χορού;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το DWTS σημείωσε 14% στο γενικό σύνολο και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Πρώτη έκοψε το νήμα η σειρά «Η Γη της Ελιάς» με 25,1% τηλεθέαση, ενώ πιο πίσω βρέθηκε το «The Voice» του ΣΚΑΪ με 21,1%. Το «Κομάντα και Δράκοι» στο Mega σημείωσε 12,6% στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό, το show χορού του Star συγκέντρωσε 14,6% τηλεθέαση και ήρθε και πάλι τρίτο. Την πρώτη θέση κατέλαβε η «Γη της Ελιάς» με 18,7% ενώ δεύτερο ήρθε το «The Voice» με 16,9%. Το «Κομάντα και Δράκοι» σημείωσε 13,8% τηλεθέαση και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Το «Dancing» στο πρώτο επεισόδιο κατάφερε να κόψει νούμερα τηλεθέασης από τα προγράμματα που είναι στην κορυφή. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κρατήσει τα ποσοστά του σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.