Tηλεθέαση Πέμπτης 6/5

Σάρωσε τα πάντα: Το No1 πρόγραμμα σε τηλεθέαση που την Πέμπτη είδαν 1.394.000 άτομα

O μεγάλος ανταγωνισμός της ελληνικής μυθοπλασίας.

H επιστροφή των μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών, όσον αφορά την ελληνική μυθοπλασία, στην ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός, με τα κανάλια να κονταροχτυπιούνται κάθε βράδυ στην prime time για την πρώτη θέση με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τις Άγριες Μέλισσες να μην είναι πια ο ξεκάθαρος νικητής, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, με τους συνολικούς τηλεθεατές που την παρακολουθούν φέτος να ξεπερνούν σταθερά το 1.000.000, είναι όμως δύο διαφορετικοί οι μνηστήρες της πρωτιάς, με άπιαστα, προς το παρόν νούμερα. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και την Πέμπτη στους πίνακες τηλεθέασης στην prime time ζώνη.

O «Σασμός» του ΑLPHA έδωσε μάχη με τη «Γη της Ελιάς» του Mega βγαίνοντας στο τέλος νικητής στον συνολικό αριθμό τηλεθεατών που προσέλκυσε το βράδυ της Πέμπτης. Και οι δυο σειρές ξεπέρασαν τους 1.300.000 τηλεθεατές, με τη δραματική σειρά του ΑLPHA να καταφέρνει να αγγίξει αλλά να μη φτάνει οριακά τα 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατών, κερδίζοντας 1.394.000 τηλεθεατές τελικά.

Η Γη της Ελιάς έφτασε το 1.338.000 τηλεθεατές, ενώ οι άλλοτε ανίκητες «Άγριες Μέλισσες» προσέλκυσαν 1.093.000 στην τελευταία τους τηλεοπτική περίοδο προβολής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.