Τηλεθέαση Μ. Τετάρτης 28/4

Τρελά νούμερα, μεγάλα κέρδη: Αυτό είναι το πρόγραμμα που είδαν 2 εκατ. Έλληνες την Τετάρτη

Πλησίασε το «τρελό» νούμερο η ελληνική σειρά.

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι ελληνικές σειρές που πρόσθεσαν στο πρόγραμμά τους τα κανάλια τη φετινή σεζόν, με τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς να βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος από το ελληνικό κοινό, συμπληρώνοντας μαζί με τις Άγριες Μέλισσες μία τριάδα «φωτιά» στην ελληνική μυθοπλασία.

Οι τρεις αυτές σειρές που προβάλλονται στην prime time ζώνη των καναλιών, καταλαμβάνουν και τις τρεις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση όλης της ημέρας, όσον αφορά το σύνολο των τηλεθεατών που τις παρακολούθησαν. Είναι ξεκάθαρο πια μετά από τόσους μήνες ότι τα ριάλιτι της φετινής περιόδου δεν μπορούν να πλησιάσουν τα νούμερα των τριών αυτών σειρών.

Ειδικά ο «Σασμός» έχει εκτοξευθεί σε απλησίαστα νούμερα και το βράδυ της Τετάρτης επιβεβαίωσε ότι δεν αργεί πολύ να ακουμπήσει και να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η σειρά του ALPHA έφτασε το 1.769.000 τηλεθεατές χωρίς ακόμα να βρίσκεται στο πικ της σεζόν.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση, με νούμερα πολύ κοντά το ένα στο άλλο, οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έφτασαν το 1.180.000 τηλεθεατές, ενώ τη Γη της Ελιάς στο Mega παρακολούθησαν 1.161.000 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.