Survivor | Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Survivor | Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το ριάλιτι «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου για πέμπτη σεζόν μετά την περσινή πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με την κλασική γνωριμία των παικτών με το τηλεοπτικό κοινό αλλά και μεταξύ τους. Λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα της προβολής του επεισοδίου το σχετικό hashtag βρέθηκε στην κορυφή του twitter με τους χρήστες να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ποια ήταν όμως τα νούμερα τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η πρεμιέρα του «Survivor» σημείωσε 26,8% στο γενικό σύνολο σκαρφαλώνοντας στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «Γη της Ελιάς» με 23,8% και στην τρίτη το Special επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» με 17,6%.

Τα πράγματα για το ριάλιτι ήταν ακόμη καλύτερα στο δυναμικό κοινό. Στις ηλικίες 18-54 ετών το «Survivor» έκοψε πρώτο το νήμα με 28,1% και ακολούθησε το «Ρουκ Ζουκ Special» με 19% και η «Γη της Ελιάς» με 16%.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εξαιρετικά για πρεμιέρα τηλεοπτικού προγράμματος. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε αφού ο ανταγωνισμός γίνεται πολύ πιο ισχυρός τις καθημερινές και αναμένεται να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο μετά τις γιορτές. Μην ξεχνάμε ότι φέτος δεν είναι η χρονιά των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.