Πανηγυρίζουν στο Mega με Παναθηναϊκό...

Πανηγυρίζουν στο Mega με Παναθηναϊκό…

To παράδοξο των ημερών.

Πολλές φορές ανάμεσα στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις υπάρχουν συγκρούσεις συμφερόντων, κυρίως λόγω των ιδιοκτητών των συλλόγων που τυγχάνει να έχουν και δραστηριότητα στα media. Κάτι τέτοιο συνέβη το βράδυ της της Τρίτης 23 Αυγούστου, στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, στο γήπεδο Μουνισιπάλ, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την τοπική ομάδα με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Mega.

Παρότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είναι πρόεδρος του αιώνιου αντιπάλου του Παναθηναϊκού, αυτό δε σταμάτησε το Mega να λειτουργήσει ως επιχείρηση που είδε τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟ σαν μια καλή επένδυση η οποία θα έφερνε άμεση ανταπόδοση.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός λείπει χρόνια από τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς λιγκ, και ο αγώνας αυτός ήταν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται να κάνει το φετινό καλοκαίρι για να επιστρέψει στους ομίλους. Αυτό από μόνο του αρκούσε για να γεμίσει δίψα τους οπαδούς του και να συνδεθούν με τον σταθμό που δε συνηθίζει να μεταδίδει την ομάδα τους.

Η κίνηση του Mega είχε ανταποδοτικότητα στα νούμερα τηλεθέασης και με το παραπάνω. Στο δυναμικό κοινό 18-54, η αναμέτρηση κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 27,5% και στο σύνολο του κοινού με 26,8%. Η κάλυψη του ματς έφτασε τους 1.250.000 τηλεθεατές. Η επίδοσή του συγκεκριμένου ματς στους πίνακες τηλεθέασης σε επιμέρους ανδρικά κοινά ήταν εντυπωσιακή αφού η τηλεθέαση άγγιξε το 45,7%.

Με την εξέλιξη μάλιστα του αγώνα και τη μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Μαντσίνι, στις καθυστερήσεις, σίγουρα θα είχαμε το παράδοξο να πανηγυρίζουν στα τελευταία λεπτά, για άλλο λόγο ο καθένας, τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟ, όσο και στελέχη του Mega, βαμμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.