Ο Νίκος Ευαγγελάτος βγάζει ασπροπρόσωπο το Mega

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βγάζει ασπροπρόσωπο το Mega

Η μόνη ενημερωτική εκπομπή του Mega που δεν είναι στις τελευταίες θέσεις.

Αν υπάρχει ένας «νικητής» μετά την επιστροφή του Mega στους δέκτες, αυτός είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος που με το «Live News» του, κάθε απόγευμα, κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Καλύτερα από κάθε άλλη ενημερωτική εκπομπή του megaλου καναλιού.

Και χθες, Δευτέρα 11 Μαΐου, μπήκε δυναμικά καθώς η εκπομπή του σημείωσε 12,8% και στο γενικό σύνολο είχε 11%, την ώρα που η έτερη ενημερωτική εκπομπή της απογευματινής ζώνης,  του ΣΚΑΪ, έκανε 12,4% και της ΕΡΤ1 είχε 3,7%.

Αντίθετα, στις άλλες ζώνες το Mega χάνει… από τα αποδυτήρια. Η «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν χθες στο 6% στο σύνολο και ήταν στην τελευταία θέση από κάθε άλλη εκπομπή την ίδια ώρα, με πρώτο το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με 20,4% και από κοντά το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με 19,5%. Σημειωτέον ότι τα πάει εξαιρετικά το «Από τις έξι» της ΕΡΤ1 με Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη που έκανε 8,3%.

Αντίθετα, στη ζώνη μετά τις 10:00 η ΕΡΤ1 με την «Επικοινωνία» της Μάριον Μιχελιδάκη ήταν στο 3,8%, η μόνη εκπομπή που είχε μικρότερη τηλεθέαση εκείνη την ώρα από το «Mega Mag» που ήταν στο 4,3%. Οσο για τα δελτία; Κι εκεί προτελευταίο το Mega με 4,2% στο σύνολο, μόνο της ΕΡΤ1 ήταν χαμηλότερα (στο 3,3%).

Στο δε συνολικό… τηλεβαρόμετρο της Δευτέρας, το Mega ήταν στην 6η θέση με 6,1% έναντι 19,2% του Star (που παίρνει πολύ καλούς αριθμούς από το «Master Chef»), 13,7% του ΣΚΑΪ, 12,7% του ΑΝΤ1, 8,4% του Alpha και 6,6% του OPEN ενώ η ΕΡΤ1 ήταν στο 4%.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο Ευαγγελάτος κάνει… τη διαφορά;