Απογοήτευση στον ΣΚΑΪ για τις επιδόσεις του Νίκου Μουτσινά

Απογοήτευση στον ΣΚΑΪ για τις επιδόσεις του Νίκου Μουτσινά

Το «Καλό Μεσημεράκι» χάνει έδαφος.

Πέφτουν οι μετοχές του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, καθώς πλέον το «Καλό Μεσημεράκι» πλήττεται σοβαρά ακόμα και από τις… επαναλήψεις των αντίπαλων στρατοπέδων.

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στις επάλξεις σε μια περίοδο που η απογευματινή ζώνη έπαιζε συνεχώς επαναλήψεις, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην δικαιώνουν την απόφαση της παραγωγής να ποντάρει στην «καραντίνα edition» της εκπομπής του.

Όπως προδίδουν τα νούμερα τηλεθέασης, ο Μουτσινάς βρέθηκε στο σημείο να μένει πίσω από τις επαναλήψεις του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 και του «Shopping Star» στο Star, με το κανάλι να προβληματίζεται σχετικά με το κατά πόσο η συγκεκριμένη εκπομπή έχει λόγο ύπαρξης στο πρόγραμμά του την ερχόμενη σεζόν.

Χθες, Τρίτη, η  Βίκυ Καγιά πέρασε 7,5 μονάδες μπροστά σε γενικό σύνολο. Συγκεκριμένα, το «Καλό Μεσημεράκι» σημείωσε 15% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό, τα τα αντίστοιχα νούμερα του «Shopping Star» να είναι 22,5% και 20%. 

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η εκπομπή της Καγιά είναι ανήκει στα (πολύ) low budget προγράμματα, την ώρα που ο Μουτσινάς στοιχίζει πολλά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.