Γκρέμισε το στούντιο: Η επική ατάκα της Βανδή στη Βίσση στο J2US «χτύπησε» 40% τηλεθέαση (Vid)

Γκρέμισε το στούντιο: Η επική ατάκα της Βανδή στη Βίσση στο J2US «χτύπησε» 40% τηλεθέαση (Vid)

Κι όμως, το είπε...

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του J2US και όχι άδικα, καθώς η πρώτη κοινή εμφάνιση Δέσποινας Βανδή – Άννας Βίσση ήταν αναμενόμενο να κρατήσει ξάγρυπνους του τηλεθεατές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο μεγάλος τελικός του μουσικού σόου του OPEN σημείωσε 23% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 23,3% στο δυναμικό κοινό, με τα υψηλότερα νούμερα να έρχονται κατά τη διάρκεια της κοινής εμφάνισης των δύο γυναικών στο stage του J2US.

Η τηλεοπτική συνεργασία Βίσση – Βανδή εκτόξευσε την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό στο 40,1% στο τέταρτο 01:15 – 01:29, με τον Νίκο Κοκλώνη να γράφει τηλεοπτική ιστορία.

Αυτό που όλοι έχουν να θυμούνται, ωστόσο, ήταν η καταπληκτική ατάκα της Δέσποινας στην Άννα, όταν οι δυο τους ετοιμάζονταν να τραγουδήσουν ένα από τα διαχρονικά ντουέτα της δεύτερης με τον Νίκο Καρβέλα. «Εσύ θα κάνεις τον Καρβέλα», είπε η Βανδή στη Βίσση, με την Άννα να απαντά: «Κι εσύ τι θα κάνεις;».

Η απάντηση της Δέσποινας γκρέμισε κυριολεκτικά το στούντιο, γυρνώντας μας δύο δεκαετίες πίσω, στο απόγειο της κόντρας των δύο γυναικών. «Εγώ κάνω πολύ καλά τη Βίσση…», αποκρίθηκε η ακομπλεξάριστη Βανδή η οποία κατά τα ’90s – ’00s είχε πολλάκις κατηγορηθεί ότι… αντιγράφει καλλιτεχνικά την Άννα Βίσση.

Όσο για την αντίδραση της Βίσση; Απλά καταπληκτική…

Δείτε το απόσπασμα στο 15:10!

Δείτε κι αυτό:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.