«Survivor 4»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

«Survivor 4»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Σημείωσε πάνω από 30% σε όλη τη διάρκειά του.

Το βράδυ της Κυριακής έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του «Survivor» στην τηλέοραση του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά αιφνιδιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού του Φαλήρου είναι το ριάλιτι να καταφέρει να χτίσει κοινό πριν οι άλλοι σταθμοί βγάλουν τα δικά τους όπλα από τη φαρέτρα για τη νέα χρονιά. Τα νούμερα της πρεμιέρας πάντως είναι ικανοποιητικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το ριάλιτι κινήθηκε σε όλη τη διάρκειά του πάνω από το 30%.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε 34% στο σύνολο και 34,9% στο δυναμικό στις πρώτες στιγμές Διάσημων και Μαχητών στον Άγιο Δομήνικο. Έφτασε μάλιστα σε τέταρτο (00:00-00:15) το 42,8%, ποσοστό που μόνο ικανοποίηση πρέπει να έφερε στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ.

Το «Survivor» ήταν μάλιστα και No.1 trend στο Twitter κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του πρώτου επεισοδίου. Πρέπει να πούμε ωστόσο ότι λόγω της εορταστικής περιόδου ο ανταγωνισμός δεν ήταν μεγάλος.

Θα χρειαστεί χρόνος για να δούμε αν τελικά ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του καναλιού…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.