Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

Επιστρέφει στη μυθοπλασία ο δημοφιλής δημιουργός.

Αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega ενώ τα τελευταία χρόνια τον είδαμε στην παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος αρνήθηκε πρόταση του καναλιού να είναι στα live show αντί του Γιώργου Λιανού που είναι στην παρουσίαση του «Survivor». Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο λόγος της άρνησής της ήταν γιατί πλησίαζε η πρεμιέρα της εκπομπής που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει κι άλλος λόγος πίσω από το «όχι» που είπε στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φωλιά των Κουκου» ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει στα σκαριά μία νέα σειρά. Ο γνωστός δημιουργός δεν έχει μιλήσει ακόμη με τηλεοπτικά κανάλια ωστόσο έχει συζητήσει με τον παραγωγό που θα συνεργαστεί.

Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει για όλες τις λεπτομέρειες κι έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα. Μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σημειώνεται ότι η τελευταία τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν η «Εθνική Ελλάδος» στο Mega. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού πριν το κλείσιμό του αλλά και των πολιτικών συγκυριών η σειρά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.