«House of Fame»: Νέο μουσικό ριάλιτι στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer (Vid)

«House of Fame»: Αυτοί είναι οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ (Vid)

Το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «House of Fame» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της λατινοαμερικάνικης εκδοχής του «Fame Story» που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία.

Όπως έχει γνωστό, το νέο μουσικό ριάλιτι του καναλιού θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου. Οι παίκτες που θα είναι 18 θα μπουν μέσα στο σπίτι που χρησιμοποιήθηκε στο «Big Brother» προκειμένου να διδαχθούν όλα τα μυστικά για μία επιτυχημένη καριέρα.

Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί το 80% των παικτών που θα μπει στο ριάλιτι.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιάννης Αρσενάκος θα είναι στην κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο Mega έχουν βρεθεί και οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος -καθηγητής στο Fame Story- θα είναι ο διευθυντής της ακαδημίας και η Πένυ Μπαλτατζή θα είναι υπεύθυνη για την φωνητική προετοιμασία των τραγουδιών. Η χορογράφος Τσάλι Τζένινγκς θα είναι πίσω από τις χορογραφίες που θα δούμε κατά τη διάρκεια των ζωντανών show, ενώ ο Απόστολος Μητρόπουλος θα είναι υπεύθυνος για το styling των παικτών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού το μουσικό ριάλιτι θα μεταδίδεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μία φορά την εβδομάδα θα υπάρχει και live show όπου και ένα παίκτης θα αποχωρεί μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.