Αποκλειστικό: Τι λένε στον ΑΝΤ1 για τα σενάρια περί Μενεγάκη;

Αποκλειστικό: Τι λένε στον ΑΝΤ1 για τα σενάρια περί Μενεγάκη;

Απαντήσεις και ερωτήματα.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το Mega και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Αργότερα συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν. Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά αλλά και άρχισε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Από το 2005 πήρε μεταγραφή στον Alpha.

Ήρθε άραγε η ώρα να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 η Μενεγάκη; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και η ίδια δεν τα διέψευσε. Τι λένε όμως στο Μαρούσι για την εν λόγω μετακίνηση;

Το Dailymedia.gr ρώτησε υψηλά ιστάμενους στον ΑΝΤ1 και έλαβε χρήσιμες απαντήσεις. Πρώτον, με τη Μενεγάκη να έχει συμβόλαιο ως τις 31 Ιουλίου με τον Alpha, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση. Δεύτερον, ούτε διαψεύστηκε ούτε επιβεβαιώθηκε συνάντηση του Θοδωρή Κυριακού με την παρουσιάστριας επί τούτου, επιβεβαιώθηκε όμως ότι όντως συναντήθηκαν, τυχαία, στα τέλη Φεβρουαρίου σε γνωστό ρεστοράν της Κηφισιάς.

Το πόσο «τυχαία», στην κρίση σας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.