«Άγριες Μέλισσες»: Μειώνονται τα επεισόδια (Vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Η απόφαση για το μέλλον της σειράς (Vid)

Θα υπάρξει τρίτος κύκλος;

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Πριν λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα για τρίτο κύκλο της σειράς. Η αγάπη του κόσμου έχει οδηγήσει τους δημιουργούς και το κανάλι να σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς.

Μιλώντας στο podcast του Λευτέρη Χαρίτου, σκηνοθέτη της σειράς, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ξεκαθάρισαν τα πράγματα.

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς υπογράμμισαν ότι δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Όπως ξεκαθάρισαν όμως αν τελικά υπάρξει τρίτος κύκλος, η ιστορία που εκτυλίσσεται από την πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αυτό σημαίνει ότι στο Διαφάνι θα υπάρξει νέα ιστορία που θα δούμε στον τρίτο κύκλο. Αποκάλυψαν ακόμη ότι η σειρά προοριζόταν για εβδομαδιαίο γουέστερν στις αρχές του 20ου αιώνα και έμεινε στο συρτάρι για 1,5 περίπου χρόνο.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα το συγγραφικό δίδυμο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρο Καλκόβαλη έχει στα σκαριά μία νέα ακόμη σειρά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.