Το «MasterChef» σαρώνει και την περίοδο της καραντίνας

Αυτός είναι ο νικητής του «MasterChef»

Θα έχουμε ακόμη μία ανατροπή στο ριάλιτι;

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κοινού και για το φετινό «MasterChef» που μεταδίδεται στο Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη του σταθμού.

Το γεγονός ότι το ριάλιτι γυριζόταν αρκετό καιρό πριν έδωσε την ευκαιρία στο Star να μεταδίδει κανονική ροή και όχι επαναλήψεις. Αυτό έφερε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, αφού στα υπόλοιπα κανάλι η ψυχαγωγία μπήκε σε παύση λόγω του κορωνοϊού.

Το ενδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο και τα spoilers δίνουν και παίρνουν. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τετάρτης έδωσε στον αέρα το όνομα του νικητή του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

Αυτός είναι ο νικητής του «MasterChef»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο Κύπριος Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι οι δύο παίκτες που φτάνουν μέχρι τον τελικό. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 οι δύο μάγειρες κλήθηκαν στις δύο πρώτες δοκιμασίες να φτιάξουν το αγαπημένο τους πιάτο και στη συνέχεια ένα πιάτο αντιγραφής.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι αυτός που προηγείται στην κούρσα για τον νικητή μετά τις δύο πρώτες δοκιμασίες. Ωστόσο εκκρεμεί η τρίτη, ενώ όπως έχει συμβεί και τις προηγούμενες σεζόν ο νικητής θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του Star.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.