«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς της ΕΡΤ με τον Πέτρο Φιλιππίδη (Vid)

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Σενάριο για διακοπή της σειράς μετά τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη (Vid)

Τι θα κάνει η δημόσια τηλεόραση;

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Το βράδυ της Πέμπτης τρεις ηθοποιοί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο ηθοποιός που με εξώδικό του ζήτησε να μην αναπαραχθεί το όνομά του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Υγεία», ωστόσο εγείρεται τεράστιο θέμα αφού ο ίδιος πρωταγωνιστεί σε σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Με τις καταγγελίες να έχουν πάρει μορφή… χιονοστιβάδας δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για τις προθέσεις του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, οι άνθρωποι της ΕΡΤ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Όπως μετέφερε, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση της δικαιοσύνης.

Αυτό που θα έλυνε τα χέρια των ανθρώπων της ΕΡΤ, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, θα ήταν ο ηθοποιός να αποφασίσει να απέχει από τα γυρίσματα. Ωστόσο, σε επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής που είχε μέσω του δικηγόρου του γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τα γυρίσματα από την επόμενη εβδομάδα, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως ανέφερε και ο Αλέξης Μίχας η σειρά είναι από εκείνες που έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα υπάρχει συμφωνία και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.