Μέχρι την Τρίτη οι αποφάσεις στην ΕΡΤ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μέχρι την Τρίτη οι αποφάσεις στην ΕΡΤ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το θέμα της παραμονής ή μη του Πέτρου Φιλιππίδη στην ΕΡΤ μετά τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πολλά ακούστηκαν περί διακοπής της σειράς από τη δημόσια τηλεόραση, κάτι που όμως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει καθώς σε αυτήν εργάζεται πληθώρα ανθρώπων του χώρου, από ηθοποιούς και σεναριογράφους μέχρι τεχνικούς.

Το σενάριο που «παίζει» έντονα είναι η αντικατάσταση του πρωταγωνιστή και η κανονική συνέχιση του σήριαλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή«Έλα, Χαμογέλα», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο ίδιος ο Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτησή του μετά τον σάλο επικαλούμενος λόγους υγείας, προκειμένου να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον ηθοποιό.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι οριστικές αποφάσεις πρέπει να έχουν παρθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να μην επηρεαστεί η ομαλή ροή της σειράς.
Η επίσημη ανακοίνωση της οικογενείας Φιλιππίδη
Οι γιατροί του ηθοποιού δεν έβγαλαν ιατρικό ανακοινωθέν, η οικογένεια όμως εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την περιπέτεια της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.