Αποφασίστηκε! Αυτή είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του GNTM

GNTM: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

Στα σκαριά ο νέος κύκλος.

Τα χέρια έδωσε η Βίκυ Καγιά με τους ιθύνοντες του Star για ακόμα μία σεζόν GNTM, ενώ όπως όλα δείχνουν η συμφωνία είναι κοντά και για τη συνέχιση του Shopping Star, με τον σταθμό να ποντάρει πολλά στην ίδια.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων ήταν δεδομένος πριν καν ολοκληρωθεί ο προηγούμενος, ωστόσο όλους αυτούς τους μήνες πολλά ακούστηκαν περί αλλαγών και νέας σύνθεσης της κριτικής επιτροπής.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η μοναδική αλλαγή που θεωρείται δεδομένη είναι η επιστροφή στην κλασσική version του παιχνιδιού καθώς το «boys & girls edition» δεν εντυπωσίασε κανέναν.

Όσο για την κριτική επιτροπή; 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, δεν αναμένονται αλλαγές στη σύσταση της επιτροπής των κριτών, παρά τις φήμες που ήθελαν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να αποχωρεί και να επιστρέφει στον ρόλο της creative director. H ίδια η Βίκυ Καγιά, από τη μεριά της, ουδέποτε επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την Κάτια Ζυγούλη να αντικαθιστά τη Ζενεβιέβ.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο, με το ριάλιτι μοντέλων να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο ή ακόμα και… στα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.