Το «MasterChef» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Το «MasterChef» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

Ο νικητής που δε μάθαμε ποτέ.

Οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν στα κανάλια λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν επηρεάσει τον ψυχαγωγικό τομέα.

Οι σειρές και τα shows έχουν σταματήσει ενώ ο κορωνοϊός απειλεί και το «MasterChef». Τα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star έχουν σταματήσει και ουδείς γνωρίζει ποτέ και πώς θα μάθουμε τον τελικό νικητή.

Υπήρξε όμως και μία σεζόν του ριάλιτι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το «MasterChef» ξεκίνησε στο Mega με πρώτο νικητή τον Άκη Πετρετζίκη. Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου έφερε και δεύτερο με πιο πολλές δόσεις ριάλιτι αφού οι καβγάδες μεταξύ των παικτών ήταν σε ημερήσια διάταξη.

Το «MasterChef 2» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη έκανε πρεμιέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και η προβολή του ολοκληρώθηκε 14 Μαρτίου 2013. Τα οικονομικά προβλήματα του Mega, που οδήγησαν τελικά στο κλείσιμό του, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια. Η εταιρεία παραγωγής του μαγειρικού διαγωνισμού με το κανάλι είχαν αρκετές οικονομικές διαφορές κι έτσι η μετάδοσή του σταμάτησαν στον ημιτελικό χωρίς να μάθουμε ποτέ τον τελικό νικητή.

Ο τελικός δε γυρίστηκε ποτέ κι έτσι οι δύο φιναλίστ Μπάμπης Κουντούρης και Κωστής Καμπάς δεν έμαθαν ποιος θα ήταν ο… διάδοχος του Άκη Πετρετζίκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.