Παίρνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη;

Παίρνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη;

Σκέψεις αξιοποίησής της κάνει ο ΣΚΑΪ.

Σε κεντρικό πρόσωπο του φετινού «Survivor» εξελίσσεται η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Το γεγονός ότι οι επιδόσεις της δεν είναι και οι καλύτερες έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα. Ακόμη, η ανάδειξή της σε πιο δημοφιλή παίκτρια πριν από λίγες εβδομάδες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων φέρνοντας μέχρι και αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που έκαναν λόγο για στημένο αποτέλεσμα.

Μπορεί οι επιδόσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στο «Survivor» να μην είναι οι καλύτερες, ωστόσο οι μετοχές της επαγγελματικά ανεβαίνουν διαρκώς. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να αξιοποιήσει την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το τέλος του ριάλιτι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο: Είτε θα τη δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έχοντας μία θέση στο πάνελ, είτε θα αξιοποιηθεί από το κανάλι του Φαλήρου με ψυχαγωγική εκπομπή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η Ανθή Σαλαγκούδη διαθέτει τηλεοπτική εμπειρία αφού εργαζόταν για αρκετά χρόνια στην ΕΡΤ κι έχει περάσει από τη θέση της ρεπόρτερ αλλά και της παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.