Άγριες Μέλισσες: Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος που δεν πρόσεξε κανείς (Pic)

Άγριες Μέλισσες: Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος που δεν πρόσεξε κανείς (Pic)

Κάτι ξέφυγε από την ομάδα παραγωγής.

Oι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν μετά από μήνες στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με νέο επεισόδιο και οι φανατικοί τηλεθεατές τους ήταν εκεί για να δουν τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων στο Διαφάνι, τη θεσσαλική πόλη στα 60s στα οποία διαδραματίζεται η σειρά εποχής.

Μία σειρά δουλεμένη πολύ στην αναπαράσταση της εποχής όσων αφορά τις ενδυμασίες, τα εργαλεία, την αρχιτεκτονική και πολλές από τις λεπτομέρειες που βοηθούν τον τηλεθεατή να ταξιδέψει 60 χρόνια πριν στη Θεσσαλία.

Κάποιες φορές όμως κάτι μπορεί να ξεφύγει από την προσοχή της σωστής αναπαράστασης της εποχής και να μπει μία σύγχρονη οπτική που λίγοι θα προσέξουν. Αυτό έγινε στο τελευταίο επεισόδιο που παίχτηκε και το λάθος που ξέφυγε από τους δημιουργούς είναι η δημιουργία της τοπικής θεσσαλικής εφημερίδας. Της Ηχούς της Θεσσαλίας, το πρωτοσέλιδο της οποίας φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο.

Βλέπουμε μία εφημερίδα που είναι φτιαγμένη με σύγχρονη γραμματοσειρά, δημιουργημένη αρκετά χρόνια μετά τα 60s και μάλιστα βλέπουμε μία εφημερίδα στημένη σαν tabloid, κάτι που απείχε πολύ από τις εφημερίδες εκείνης της εποχής. Πόσο μάλλον από τοπικές επαρχιακές εφημερίδες. Ακόμα όμως και αυτό το μικρό prop χτυπάει στο μάτι και όπως φάνηκε ξέφυγε της προσοχής της ομάδας παραγωγής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.