«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Σταματούν προσωρινά τα γυρίσματα (Vid)

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Σταματούν προσωρινά τα γυρίσματα (Vid)

Ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε και το οριστικό τέλος του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση πήρε θέση μετά τις επώνυμες καταγγελίες κατά του δημοφιλούς ηθοποιού που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο ρόλος του «Παρασκευά» που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τελειώσει οριστικά. Οι σεναριογράφοι μάλιστα ψάχνουν τρόπο για ένα όσο το δυνατόν πιο ομαλό τέλος στον συγκεκριμένο ρόλο.

Με την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, θα γραφτεί ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο για τη σειρά της Δημόσιας τηλεόρασης.

Γι’ αυτό τον λόγο όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σταματούν προσωρινά τα γυρίσματα. Η παύση θα είναι προσωρινή προκειμένου να δοθεί χρόνος στους δημιουργούς για να χτίσουν μία εντελώς άλλη ιστορία.

Στην κωμικη σειρά θα μπει και ένας νέος ρόλος, ο αδερφός του Παρασκευά που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε και από τη διαφημιστική καμπάνια της Digea που απέσυρε τα σποτ που είχε γυρίσει ο ηθοποιός.

Ακόμη, θεωρείται απίθανο να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού με το θέατρο «Μουσούρη» που κρατάει σχεδόν 20 χρόνια. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα υπάρχουν δημοσίευματα που κάνουν λόγο για μετακόμιση του ηθοποιού εκτός Αθήνας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.