«5Χ5»: Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1

«5Χ5»: Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Ο Μάρκος επιστρέφει με τηλεπαιχνίδι.

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του trailer της νέας εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός κωμικός αυτή τη φορά «χτυπά» με ένα νέο τηλεπαιχνίδι που φέρει τον τίτλο «5Χ5», το οποίο αναμένεται σύντομα να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το trailer αναμένεται… ανατρεπτικότατο, με τον Μάρκο να αλλάζει πρόσωπα υποδυόμενος τους παίκτες.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το concept στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Παίκτες Χ 5, ερωτήσεις Χ 5, γνώσεις Χ 5, γέλιο Χ 5. Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα…

Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.
Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.
Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».