Ολοκληρώνεται πρόωρα σειρά του Mega; (Vid)

Ολοκληρώνεται πρόωρα σειρά του Mega; (Vid)

Τι θα αποφασίσει η διοίκηση του καναλιού.

Η σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του Mega ξεκίνησε στην prime time ζώνη του καναλιού με πολλές προσδοκίες. Το γεγονός ότι έπαιζε απέναντι από «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor» έφερε την πρώτη αλλαγή στην ημέρα μετάδοσης και η σειρά μπήκε στο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στη συνέχεια όμως έγινε και δεύτερη αλλαγή, αυτή την φορά στην ώρα μετάδοσης. Έτσι η σειρά ξεκινά στις 23:20 και όχι στις 9 αφού το «Έρωτας με διαφορά» του Star έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star η αρχική συμφωνία με τη σεναριογράφο Μυρτώ Κοντοβά ήταν για 12 επεισόδια.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου πρόκειται για συμφωνία που συνηθίζεται στα τηλεοπτικά πράγματα. Ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με νέα επεισόδια.

Η σειρά αρέσει, το κανάλι είναι θετικό όμως οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Αν τελικά η σειρά δεν πάρει έγκριση για την επόμενη σεζόν τότε θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το Mega αναμένεται να κάνει σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία. Στο πρόγραμμά του αναμένεται να ενταχθούν δύο καθημερινές σειρές ενώ πολύ πιθανό είναι να συνεχιστεί και η σειρά «Έξαψη» που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.