Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ...

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο «My Style Rocks»

Το ριάλιτι είχε διακοπεί λόγω πανδημίας.

Ήταν ένα από τα πολλά προγράμματα που διακόπηκαν με την κρίση του κορωνοϊού. Το «My Style Rocks» επέστρεψε στις οθόνες μας για τρίτη σεζόν, ωστόσο η πανδημία το ανάγκασε να βάλει άνω τελεία όπως σχεδόν όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα τη φετινή σεζόν.

Η ψυχαγωγία στους τηλεοπτικούς σταθμούς επιστρέφει σταδιακά αλλά το ριάλιτι μόδας δε θα είναι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το «My Style Rocks» θα διακοπεί οριστικά έγινε η ανατροπή.

Το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τη νέα τηλεοπτική σεζόν το φθινόπωρο. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι η κριτική επιτροπή αλλά και η παρουσιάστρια να παραμείνει ίδια.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το «My Style Rocks» θα βγει τη νέα σεζόν με την Κατερίνα Στικούδη στην παρουσίαση αλλά και τους Έλενα Χριστοπούλου, Στέλιο Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή.

Η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς οι άνθρωποι του καναλιού εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν και άνδρες στο ριάλιτι μόδας.

Βέβαια στον νέο κύκλο θα είναι και συμμετέχουσες του φετινού που διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.