Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της απ' τον ALPHA - «Δεν θα με δείτε πουθενά την επόμενη σεζόν» (Vid)

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της απ’ τον ALPHA – «Δεν θα με δείτε πουθενά την επόμενη σεζόν» (Vid)

Και επίσημα τέλος.

Την ημέρα της ονομαστικής της εορτής επέλεξε η Ελέμνη Μενεγάκη να ανακοινώσει την επίσημη αποχώρησή της από τον ALPHA με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια.

Σε έναν συγκινητικό μονόλογο, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε κανάλι και τηλεθεατές, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως παρά τα όσα γράφονται, η ίδια την επόμενη σεζόν θα μείνει από επιλογή εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων.

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι, δηλαδή να κάνω συνέχεια αλλαγές. Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση να κάνω πολλές αλλαγές. Μου αρέσει και επιδιώκω να αισθάνομαι ασφάλεια στη ζωή μου.

Έτσι φτάσαμε πράγματι μετά από 15 χρόνια στον ALPHA να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς και για τα πολύ πολύ πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση, που δεν είναι τόσο… -πώς να το πω- δεν είναι πάρα πολύ μακριά, αλλά δε μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα. Από πέρσι έχω πάρει μια απόφαση. Αυτή η χρονιά μου στον ALPHA να είναι η τελευταία. Αφού ενημέρωσα εκείνους, το αμέσως επόμενο κομμάτι που πραγματικά που δημιουργούσε μια ταχυπαλμία είναι η στιγμή που θα σας το πω. Όλα αυτά τα χρόνια που με ξέρετε, ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας πω αυτά που αφορούν εμένα. Πολλά μπορεί να γράφονται… 

Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως στη γιορτή μου θα σας τα πω αυτά. Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη… Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που πάντα είχε. Εσείς στη δικιά μου καρδιά είσαστε ψηλά.

Σας αποχαιρετώ από τον ALPHA στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά.

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Δε ξέρω πως είναι. Δεν έχω ιδέα. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου. Απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη, σε οποιοδήποτε κανάλι.Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη με αυτά που έζησα μαζί τους και μαζί σας. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω ότι η τύχη μου θα συνεχίσει να είναι ζωντανή και γεμάτη.

Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που δεν έκλαψα. Γιατί όσες φορές το σκεφτόμουν πάντα έκλαιγα. Συνεχίζουμε δυνατά», είπε φανερά συγκινημένη.

Συνέχισε, μάλιστα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μήνυμα προς το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια την ακολουθεί πιστά.

«Πάντα θα είμαστε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πάντα θα είμαστε μαζί … ❤️#eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.