Ιωάννα Μαλέσκου: Χορεύει τσιφτετέλι στον αέρα του ΣΚΑΪ (Vid)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το μέλλον της

Μένει ή φεύγει η ξανθιά παρουσιάστρια;

Η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ αποτέλεσε το μεγάλο στοίχημα για τον σταθμό. Το κανάλι του Φαλήρου έμπαινε στο κομμάτι του infotainment αφού για πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη ζώνη κυριαρχούσε η ενημέρωση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έφτασε στο Φάληρο από την Κρήτη όπου τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με ιδιαίτερη επιτυχία εκπομπή σε τοπικό κανάλι. Μάλιστα είχε παρομοιαστεί και με την «Ελένη Μενεγάκη» λόγω της ομοιότητάς τους.

Το όνομά της μάλιστα είχε γραφτεί και για την αντικατάσταση της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης στον ALPHA.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η drag queen που μπήκε στο House of Fame του ΣΚΑΪ (Vid)

Όπως φαίνεται ο ΣΚΑΪ έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία της Μαλέσκου στην πρωινή ζώνη. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει τεθεί επί τάπητος και το θέμα του συμβολαίου της. Σύμφωνα με τη «Rea Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το κανάλι δεν θα περιοριστεί στα προβλεπόμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o ΣΚΑΪ βάζει στο τραπέζι και επέκταση του συμβολαίου της Ιωάννας Μαλέσκου για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη λήξουν αισίως και δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα είχε ακουστεί ότι η εκπομπή θα ενισχυθεί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που συμμετέχει στο «Survivor» πρόκειται να αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.