Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ALPHA

Θα αντικαταστήσει το «Deal» τη νέα σεζόν.

Ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ALPHA όπως όλα δείχνουν το «Deal». Το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο στην παρουσίαση ξεκίνησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ωστόσο στη συνέχεια… μετακόμισε στον ALPHA μαζί με τον παρουσιαστή.

Ο ALPHA έχει βρει το τηλεπαιχνίδι που θα αντικαταστήσει το «Deal» στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Raid The Cage» που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται αρχικά τα Σαββατοκύριακα με τον Χρήστο Φερεντίνο στην παρουσίαση.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι το νέο τηλεπαιχνίδι να αντικαταστήσει το «Deal» στο πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το κόνσεπτ του τηλεπαιχνιδιού οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα.

Στον χρόνο αυτό λοιπόν μπορούν να κάνουν επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν χωρίς να σημαίνει πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί μάταια!

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι διεκδίκησαν πολλά κανάλια με τον ALPHA να βγαίνει νικητής και να εξασφαλίζει τα δικαιώματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.