Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του «YFSF» (Vid)

Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του «YFSF» (Vid)

Ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο κορωνοϊός χτυπάει και τις παραγωγές της τηλεόρασης. Μέσα στον χειμώνα το «Just the 2 US» αναγκάστηκε να βάλει άνω τελεία για μερικές εβδομάδες αφού βρέθηκαν αρκετά κρούσματα σε συμμετέχοντες και ανθρώπους της παραγωγής.

Ο φονικός ιός όμως χτύπησε και το show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar». Tο show μεταμφιέσεων ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ωστόσο με ανακοίνωση του καναλιού αυτή μετατέθηκε για την Κυριακή 21 του μήνα.

Ούτε όμως αυτή την Κυριακή θα βγει στον αέρα το ψυχαγωγικό show.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο Star ανιχνεύθηκε ύποπτο κρούσμα σε μέλος της παραγωγής. Το rapid test το οποίο έκανε βγήκε θετικό και αναμένονται και τα αποτελέσματα του μοριακού που θα γίνει αύριο.

Ωστόσο η πρεμιέρα είναι σίγουρο ότι δε θα γίνει την Κυριακή αυτή. Μάλιστα έχει σταλεί νέο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για τις ιστοσελίδες και τα περιοδικά το οποίο δεν περιλαμβάνει το «YFSF».

Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή του Star, αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να ανακοινώσει νέα ημερομηνία προτού γυριστεί το πρώτο επεισόδιο. Θυμίζουμε ότι τα επεισόδια δε μεταδίδονται ζωντανά.

Στην παρουσίαση του show Θα είναι και φέτος η Μσρία Μπεκατώρου. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΑΝΤ1 θα συμμετάσχουν οι Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν η Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωστής Μαραβέγιας, Τάκης Ζαχαράτος και Μιχάλης Ρέππας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.