Οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα από το Survivor! (Vid)

Survivor: Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι (Vid)

Τελευταία και καλύτερη.

Αναχώρησε για Άγιο Δομήνικο η τελευταία παίκτρια που αναμένεται να δούμε να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και το όνομα αυτής; Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το «Ευτυχείτε», η Έλενα είναι γυμνάστρια και έχει ήδη φτάσει στην Καραϊβική, όπου συνάντησε τους υπόλοιπους παίκτες -5 στο σύνολο- που θα εισβάλλουν στο παιχνίδι και θα μοιραστούν στις δύο ομάδες.

Οι 4 εξ αυτών αναμένεται να κάνουν σήμερα την είσοδό τους στο παιχνίδι, ενώ η Έλενα και ακόμα ένας παίκτης θα μπουν λίγο αργότερα. Την Κυριακή κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί η ένταξή τους στις ομάδες Κόκκινων και Μπλε.

Δείτε ακόμα: Σοκάρει ηθοποιός του «Κων/νου & Ελένης»: «Τάσσομαι υπέρ Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Λιγνάδη»

«Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε σήμερα από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τι εννοώ, έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάνανε παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή. Την βάλανε χθες αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, μπαίνει σαν αντικατάσταση της Έλενας Μαριπόζα που έφυγε. Η Έλενα είναι γυμνάστρια, είναι από τον Βόλο και είναι σε σχέση», ανέφερε χαρακηριστικά η ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.