Κορωνοϊός: Οι έκτακτες εκπομπές για την πανδημία (Τρίτη 24/3)

Κορωνοϊός: Οι έκτακτες εκπομπές για την πανδημία (Τρίτη 24/3)

Η ενημέρωση είναι ασταμάτητη.

Και τούτη την εβδομάδα το Mega, πάντα παρών στις εξελίξεις, βγάζει έκτακτες εκπομπές με τίτλο «Η κρίση του κορωνοϊού».

Τόσο χθες, Δευτέρα, όσο και αύριο Τετάρτη 25/3 μεθαύριο Πέμπτη 26/3, αμφότερες στις 23:00, θα την παρουσιάσει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος συνεχίζει σε… διπλό ρόλο, μαζί με την απογευματινή «Live news».

Απόψε, Τρίτη, επίσης στις 23:00, θα την παρουσιάσει η Ράνια Τζίμα και την Παρασκευή 27 Μαρτίου, ξανά στις 23:00, η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Επίσης απόψε, Τρίτη, τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1 και στο «Special Report» ο Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και διεισδυτικά ρεπορτάζ. Στα αποψινά θέματα, ο ο πρώτος Έλληνας πολίτης έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ήταν ένας άνδρας 66 ετών, ο οποίος είχε μόλις γυρίσει στη χώρα από ταξίδι στους Αγίους Τόπους. Και, επίσης, τι επιφυλάσσει το μέλλον για την οικονομία της Ελλάδας. Ο Τέλλογλου αναζητά τις πρώτες απαντήσεις από στελέχη της κυβέρνησης και της αγοράς.

Αλλαγές και στον Alpha. Η εκπομπή «Εκτός γραμμής» με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα παρατείνει εκτάκτως (έως τις 13:00) τη διάρκειά της, καθώς η επικαιρότητα και τα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας επιβάλλουν συνεχή πληροφόρηση και ενημέρωση. Ενδέχεται η εν λόγω αλλαγή να γίνει μόνιμη.