Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση - βόμβα από την εκπομπή της

ALPHA: Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και οι πιθανές αντικαταστάτριες

Ποια έχει το προβάδισμα.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA ανακοίνωσε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής η Ελένη Μενεγάκη. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης σημείωσε ακόμη ότι δε θα κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν διαψεύδοντας πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε διαπραγματεύσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Σας αποχαιρετώ από τον ALPHA στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Εδώ και μήνες έχουν ξεκινήσει δημοσιεύματα για τις πιθανές διαδόχους της ξανθιάς παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA. Το πιο πρόσφατο όνομα που γράφτηκε ήταν αυτό της Βάσως Λασκαράκη.

ALPHA: Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και οι πιθανές αντικαταστάτριες

Η δημοφιλή ηθοποιός είχε διαδοχικά ραντεβού με το κανάλι προκειμένου να αναλάβει εκπομπή αντί της Ελένης Μενεγάκη. Όπως όλα δείχνουν η Βάσω Λασκαράκη θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ακόμη να είναι κάτι βέβαιο.

Πριν από την Βάσω Λασκαράκη, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Star, το κανάλι της Κάντζας προσέγγισε την Ιωάννα Μαλέσκου. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Κρήτη TV είχε ραντεβού με το κανάλι ωστόσο η περίπτωσή της έμεινε σε θεωρητικό επίπεδο.

Πιθανή αντικαταστάτρια είναι και η Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα είχε αυτόν τον ρόλο και στον ΑΝΤ1 όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε αποχωρήσει για τον ALPHA και δεν είναι απίθανο να κάνει μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.