«Άγριες Μέλισσες»: Μετέωρο το φινάλε της σειράς (Vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Μετέωρο το φινάλε της σειράς (Vid)

Οι σκέψεις των σεναριογράφων της σειράς.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη σεζόν με εντυπωσιακές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ιθύνοντες του σταθμού να ανάψουν το «πράσινο» φως και για δεύτερο κύκλο. Οι καλές επιδόσεις και αυτής της σεζόν έχει φέρει στο τραπέζι το σενάριο και τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόφαση των σεναριογράφων.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο Star υπάρχει προβληματισμός και στη συγγραφική ομάδα της σειράς. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του καναλιού της Κηφισιάς η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στο φινάλε και της φετινής σεζόν.

Το δίδυμο της μεγάλης επιτυχίας του ΑΝΤ1 δεν είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που μεταδίδονται στο κανάλι. Άλλωστε γράφουν το σενάριο αφουγκραζόμενοι πολλές φορές τις επιθυμίες του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτό σημαίνει ότι η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης δεν έχουν καταλήξει στο ποιοι χαρακτήρες θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους αν τελικά υπάρξει και τρίτη σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναπτυχθεί μία νέα ιστορία στο Διαφάνι προκειμένου να προχωρήσει το σενάριο.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών» συμφώνησε με το Mega. Η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού τον Απρίλιο και όπως αναφέρθηκε η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έθεσαν όρο η σειρά να μην μεταδίδεται απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.