Αλλάζει ώρα το J2US

Παίκτρια του J2US αποχωρεί από το παιχνίδι για σοβαρούς ιατρικούς λόγους

Πότε θα τη δούμε για τελευταία φορά;

Αποχωρεί από το Just the 2 of Us η Άσπα Τσίνα για λόγους υγείας όπως εξήγησε καθώς η γιατρός της της συνέστησε ξεκούραση τουλάχιστον για έναν μήνα. Η εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους θα τη δούμε για τελευταία φορά το Σάββατο να διαγωνίζεται.

Μεταξύ άλλων άφησε υπονοούμενα γι’ αυτούς που δε θα πιστέψουν τον λόγο αποχώρησής της για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά «Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιποι δε με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες».

Η Άσπα στο δίλεπτο βιντεάκι που ανέβασε είπε αναλυτικά:

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια -όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά.

Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους πραγματικά με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία όπως έχω ξαναπεί είναι κορυφαία στον τομέα της συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου -ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος-  μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us, το επεισόδιο που θα παίξει αύριο είναι το τελευταίο για μένα. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιποι δε με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες. Και βεβαίως θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη μέχρι τώρα στήριξη και αγάπη σας απέναντί μου.

Ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες, ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του και θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Δε θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ως καρκινοπαθής που πραγματικά σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα!»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.