Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Ποιο θα είναι το θέμα της.

Δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας μπαίνει η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση, σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων έχει ως στόχο να καταστεί ανταγωνιστική απέναντι στους ιδιωτικούς σταθμούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαν στο πρόγραμμα τρεις νέες ελληνικές σειρές μετά από αρκετά χρόνια. Οι σειρές «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Τούρτα της μαμάς» έχουν καταφέρει να αποσπάσουν θετικές κριτικές από το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως όλα δείχνουν δε θα είναι οι μόνες προσθήκες στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τη «Realife» σχεδιάζεται σειρά εποχής με άρωμα μουσικής. Η σειρά θα έχει τίτλο «Music Hall» και θα διαδραματίζεται την δεκαετία του 1930, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλας.

Όπως τονίζεται και από τον τίτλο η ιστορία θα εξελίσσεται μέσα σε ένα καμπαρέ και θα αναβιώνει την αισθητική και τους ήχους της εποχής του Μεσοπολέμου μέσα από τις ιστορίες των ηρώων της. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές για το καστ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα μπει και καθημερινή σειρά. Ακόμη, σχεδιάζεται η τηλεοπτική μεταφορά σημαντικών διηγημάτων της ελληνικής λογοτεχνίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.