Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία - 4 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία: Αυτός φεύγει σήμερα απ’ το Survivor

Το Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών και το αποδεικνύει ξανά.

Από μεγάλες ανατροπές χαρακτηρίζεται το φετινό «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό παρά τον σημαντικό ανταγωνισμό που παρατηρείται στην prime time ζώνη.

Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν η πρεμιέρα να γίνει πριν την αλλαγή του χρόνου. Έτσι κατάφερε να χτίσει το κοινό του αιφνιδιάζοντας τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που εκείνη την περίοδο είχαν εορταστικό πρόγραμμα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές.

Η κόκκινη ομάδα έχασε τον αγώνα για την ασυλία και κλήθηκε να διαλέξει τους υπόλοιπους υποψήφιους για αποχώρηση. Από την ψηφοφορία της ομάδας υποψήφια αναδείχθηκε η Σοφία Μαργαρίτη με 8 ψήφους, ενώ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έθεσε ως επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Δείτε ακόμα: Σα να πέρασε τσουνάμι: Καταστράφηκαν εν μία νυκτί τα σκηνικά της Φάρμας (Pics)

Όπως είδαμε οι «Kόκκινοι» έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους άνδρες της ομάδας να θέλουν να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη, που θεωρούν ότι δεν προσφέρει αρκετά.

Τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες θέλουν την Μαριάνθη να είναι αυτή που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο, όμως, διαψεύδεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομήνικο!

Όπως μαθαίνουμε, από το Survivor θα δούμε τελικά την Ανθή Σαλαγκούδη να αποχωρεί, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην κόκκινη ομάδα…

Δείτε κι αυτό:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.