Παίρνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη;

Ανατροπή με την Ανθή Σαλαγκούδη στον ΣΚΑΪ

Δεύτερες σκέψεις από το κανάλι του Φαλήρου.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αυτόν τον χειμώνα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μπήκε στο «Survivor» του ΣΚΑΪ με τις επιδόσεις της να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως από το τηλεοπτικό κοινό.

Αγωνιστικά δεν ήταν καλή παίκτρια με αποτέλεσμα να μην έχει και τόσες συμπάθειες ακόμη και στην ίδια της την ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά την ψηφοφορία του κοινού το βράδυ της Τετάρτης.

Πριν λίγες εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη να παίρνει δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Άλλωστε η ίδια έχει σημαντική εμπειρία από παρουσίαση εκπομπών. Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει από την ΕΡΤ όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια την προηγούμενη δεκαετία. Στο κανάλι του Φαλήρου όμως έχουν δεύτερες σκέψεις για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nassosblog, η συγκεκριμένη ιδέα είχε όντως πέσει στο τραπέζι, λαμβάνοντας όμως υπόψη τα αρνητικά σχόλια του κόσμου, οι ιθύνοντες αναθεώρησαν την απόφαση τους. Έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα βρεθεί προς ώρας στο τιμόνι κάποιας εκπομπής.

Όμως, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, είναι πιθανό να της γίνει πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού ως ρεπόρτερ. Το ερώτημα είναι αν η ίδια θα δεχτεί τον ρόλο της ρεπόρτερ ή αν θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.