Οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor - Επιστρέφει παίκτης που έχει αποχωρήσει;

Οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor – Επιστρέφει παίκτης που έχει αποχωρήσει;

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor.

Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες της κόκκινης ομάδας στο Survivor.

Όπως οι τηλεθεατές έχουν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται, η Σοφία Μαργαρίτη αναμένεται να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς το δάχτυλο του ποδιού της δεν είναι απλά χτυπημένο, αλλά… σπασμένο, με την ίδια να δυσκολεύεται πολύ να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ριάλιτι.

«Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούληξα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά. Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», είπε η παίκτρια στην κάμερα, με τους Κόκκινους να χάνουν μία εξαιρετικά δυνατή παίκτρια. 

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική δυσάρεστη έκπληξη που τους περιμένει

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα ειπώθηκαν στο «Ευτυχείτε», η αποχώρηση της Σοφίας  θα ήταν πιθανό να ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής στην Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δεν έχει ακόμα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο στον Άγιο Δομήνικο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την παραγωγή.

Να σημειωθεί, πως η παραγωγή δεν έχει άλλους νέους παίκτες σε αναμονή, συνεπώς αν είναι να καλυφθεί το κενό, θα καλυφθεί με τη Σαλαγκούδη η οποία παραμένει σε covid-free μέρος και είναι πανέτοιμη να ριχτεί ξανά στη μάχη…