Ποιους θα δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Τέλος το «Pop Up» από τον ALPHA – Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στο φινάλε της σεζόν.

Τίτλοι τέλους θα πέσουν στο φινάλε της σεζόν για την εκπομπή «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν κατάφερε να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης στα οιποία ήλπιζε το κανάλι.

Δυστυχώς για τον ALPHA, ούτε τα νούμερα ήταν τα αναμενόμενα, ούτε οι εμπορικές συμφωνίες τόσο μεγάλες ώστε να δοθεί το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν, με την Ηλιάνα να αναγκάζεται να αποχαιρετήσει την εκπομπή και τους συνεργάτες της πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν, παρά το γεγονός πως σαν παρουσιάστρια -και μάλιστα σε ζωντανή εκπομπή- άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στον σταθμό.

Ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για το «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, θέλει τον ΑLPHA να «τελειώνει» το «Pop Up» όχι όμως και την Ηλιάνα, της οποίας το όνομα συζητιέται έντονα για την παρουσίαση του «Dancing with the Stars» στο Star την ερχόμενη σεζόν.

«Οι πληφορίες μου αναφέρουν ότι το ‘Pop Up’ το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά. Επίσης δεν έχει φτάσει στα δικά μου αυτιά πως υπάρχει κάποιο άλλο project στο οποίο ο ALPHA θα ήθελε να αξιοποιήσει την Ηλιάνα. Μπορεί να βρεθεί στην πορεία, δεν απορρίπτω αυτήν την πιθανότητα. Το συμβόλαιό της είναι 1 + 1. Θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση με τον σταθμό για το συμβόλαιό της», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.