Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Τι σχεδιάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στο κομμάτι της μυθοπλασίας θα επενδύσει και τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου βλέπει ότι η στρατηγική αυτή αποδίδει στους πινάκες τηλεθέασης και θα συνεχίσει και την προσεχή σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» στα σχέδια των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ, που βασίζεται σε σύγχρονο μυθιστόρημα. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται για το μυθιστόρημα «Σώσε με» του Δημήτρη Σίμου.

Η ιστορία αφορά τρία αδέρφια που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο χωριό όπου μένει η μητέρα τους για το μνημόσυνο του πατέρα τους.

Όμως, η μία δεν φτάνει ποτέ, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται το παραμορφωμένο πτώμα μίας γυναίκας. Το εν λόγω μυθιστόρημα, όπως σημειώνει η «Realife» προορίζεται για special event series με λίγα επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα οκτώ.

Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στο αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ή αν θα αποτελέσει μέρος του αποκλειστικού περιεχόμενου της συνδρομητικής πλατφόρμας που σχεδιάζει ο Όμιλος ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μένει να μάθουμε τι θα γίνει και με τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής αποτελεί το σίγουρο χαρτί του ΑΝΤ1 για δύο χρονιές και όπως όλα δείχνουν οι σεναριογράφοι θα συμφωνήσουν για νέα επεισόδια την προσεχή σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.