«Σου Κου family»: Αυτό είναι το μέλλον του magazino του ΣΚΑΪ

«Σου Κου family»: Αυτό είναι το μέλλον του magazino του ΣΚΑΪ

Τι θα κάνει το κανάλι του Φαλήρου.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Σου Κου family» με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη. Το magazino του καναλιού του Φαλήρου μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στην απογευματινή ζώνη με τις προσδοκίες να έχουν υπάρξει υψηλές.

Ωστόσο, οι επιδόσεις της εκπομπής μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιώσει τους ιθύνοντες του καναλιού. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι μονοψήφια, γεγονός που καθιστά το μέλλον της εκπομπής αβέβαιο εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με το media.gr, αν η πολυπόθητη άνοδος δεν έρθει εντός των επόμενων εβδομάδων, τότε είναι πολύ πιθανό η εκπομπή να ρίξει πρόωρα αυλαία.

Αν τελικά η εκπομπή ολοκληρωθεί πρόωρα τίθεται το ερώτημα σχετικά με το μέλλον των δύο παρουσιαστών στον ΣΚΑΪ. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η συνεργασία των δύο παρουσιαστών με το κανάλι του Φαλήρου θα εξεταστεί από μηδενική βάση, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Θυμίζουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην παρουσίαση του «Big Brother» που πήγε πολύ καλά από άποψη τηλεθέασης. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας στον δεύτερο κύκλο που δρομολογείται, ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.