Πολιορκείται από δύο κανάλια η Ελένη Μενεγάκη

Πολιορκείται από δύο κανάλια η Ελένη Μενεγάκη

Τι προτάσεις έχει στα χέρια της η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση. Η ξανθιά παρουσιάστρια ανακοίνωσε την περσινή σεζόν την αποχώρησή της από την τηλεόραση μετά από 25 και πλέον χρόνια μεγάλων επιτυχιών.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης κάνει σκέψεις επιστροφής. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι εφόσον το αποφασίσει, θα γίνει περιζήτητη ανάμεσα στα κανάλια που θα θελήσουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως φαίνεται ήδη η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει συζητήσει τόσο με τον ΑΝΤ1 όσο με και με το Mega. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σταθμός που στεγάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού έχει περισσότερες πιθανότητες να εντάξει την ξανθιά παρουσιάστρια στο δυναμικό του.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, οι επαφές της Ελένης Μενεγάκης με τα στελέχη των δύο σταθμών έγιναν υπό άκρα μυστικότητα. Οι προτάσεις των δύο καναλιών φαίνεται να ταυτίζονται και αφορούν εκτός από μία καθημερινή εκπομπή αφορούν και μία εβδομαδιαία σε prime time για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, τα δύο κανάλια έχουν κάνει πρόταση στην ωραία Ελένη για «δύο συν ένα χρόνια». Η συμφωνία, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά το Πάσχα, οπότε και η Ελένη Μενεγάκη θα πάρει την απόφασή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.