Nέα πυρά Ελεονώρας Μελέτη κατά ALPHA

Nέα πυρά Ελεονώρας Μελέτη κατά ALPHA

Στα άκρα οι σχέσεις της με το κανάλι.

Τα βέλη της στον ALPHA έριξε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική της εκπομπή την Τετάρτη, καθιστώντας σαφές πως οι σχέσεις με το κανάλι δεν έχουν αποκατασταθεί.

Αιτία, το γεγονός πως ο σταθμός της Κάντζας δεν στηρίζει ούτε στο ελάχιστο την εκπομπή «Μεσάνυχτα» η οποία είναι η μοναδική που έχει υποστεί τόσες αλλαγές στις ημέρες αλλά και στην ώρα μετάδοσής της από το ξεκίνημά της, με τον τηλεθεατή να μην έχει ιδέα πότε παίζει τελικά. 

«Σήμερα το βράδυ, κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Έχω εκπομπή ρε χαζό! Κάθε Τετάρτη, γύρω στη 01:00 – 01:15 – 00:50 – 00:00 – 00:30, κάπου εκεί παίζει. Στηθείτε εσείς, θα την πετύχετε… Να πω απλά -γιατί εμείς την κάνουμε τη δουλειά μας, και τον κόπο μας τον κάνουμε ότι σήμερα φιλοξενούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα», σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Ελεονώρα η οποία είναι ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον σταθμό ο οποίος από την πλευρά του μοιάζει να την αντιμετωπίζει σαν «αναγκαίο κακό» στο πρόγραμμά του. 

Να σημειωθεί, πως η Μελέτη έχει κάνει μερικές από τις δυνατότερες συνεντεύξεις της ελληνικής τηλεόρασης για τα «Μεσάνυχτα» που όμως δεν σημείωσαν την τηλεθέαση που θα ήταν λογικό να σημειώσουν λόγω της λάθος διαχείρισης της εκπομπής από το κανάλι.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ του OPEN:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.