«Battle of the Couples»: Αυτή είναι η αμοιβή των παικτών του νέου ριάλιτι του ALPHA (Vid)

Tίτλοι τέλους για το «Battle of the Couples» του ALPHA

Οριστική η απόφαση του καναλιού της Κάντζας.

Πρόωρους τίτλους τέλους θα ρίξει το πολυδιαφημισμένο «Battle of the Couples» του ALPHA με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό – κάτι που φάνηκε ήδη από την χλιαρή πρεμιέρα του.

Οι ημέρες προβολής μειώθηκαν, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάκαμψη και έτσι το κανάλι της Κάντζας προχώρησε σε δραστικές λύσεις προκειμένου να γλιτώσει χρήματα και την πτώση του συνολικού μέσου όρου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο ALPHA έχει ήδη αποφασίσει το φινάλε του ριάλιτι, το οποίο αν και αρχικά ήταν να χαρίσει στο κοινό 80 επεισόδια, τελικά θα μείνει στα… 26.

Μόλις το κανάλι είδε πως το ριάλιτι δεν είχε απήχηση, τα 80 επεισόδια έπεσαν στα 50, ωστόσο τα τραγικά μονοψήφια οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει τα γυρίσματα στις 22 Μαρτίου, γυρίζοντας τελικά μόλις 26 επεισόδια.

Όσο για το έπαθλο του νικητή; Ήταν 50 + 50 χιλιάδες ευρώ, αλλά λόγω του ότι τα 50 χιλιάρικα θα προέκυπταν από τις δοκιμασίες, οι νικητές θα πάρουν εντέλει πολύ λιγότερα χρήματα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.